Musical Cruise 2019 - Noorse Fjorden

8 daagse Cruise met de Nieuw Statendam van Holland America Line

Uniek entertainment op de Nieuw Statendam.

Op 8 september dit jaar vertrekt het nieuwste schip van Holland America Line; de Nieuw Statendam voor een unieke cruise met aan boord bekende Nederlandse musicalsterren! Deze 8-daagse reis en samenwerking tussen Holland America Line is volledig verzorgd en vaart langs de adembenemende Noorse fjorden. Overdag bekijkt u indrukwekkend natuurschoon en bezoekt u typisch Noorse dorpen en steden. ‘s Avonds geniet u van alle luxe en comfort aan boord én van exclusief top-entertainment.

Grote namen uit de musicalwereld gaan aan boord van het vlaggenschip van Holland America Line, de Nieuw Statendam; o.a. Mariska van Kolck en Stanley Burleson (binnenkort maken we nog een grote naam bekend) maken tijd vrij in hun drukke schema om dit unieke evenement bij te wonen. Mariska van Kolck en Stanley Burleson hebben beiden een indrukwekkende musical carrière op hun naam staan en zijn meerdere malen onderscheiden met een Musical Award. Samen waren zij onder andere te zien in musicals als de Disney’s Beauty and the Beast, Moeder Ik Wil Bij De Revue en La Cage Aux Folles. Mariska van Kolck en Stanley Burleson worden tijdens de Musical Cruise 2019 ondersteund door een zeer getalenteerd ensemble, bestaande uit Marcel Visscher (Caro!), Julia Berendse (The Addams Family), Liss Walravens (The Addams Family) en David van den Tempel (Evita). De muzikale leiding is in handen van Billy Maluw (The Voice of Holland).

Musical optredens
Samen met het getalenteerde ensemble zullen de musicalsterren meer dan 10 musical optredens verzorgen. Tijdens deze optredens zullen de sterren muziek uit diverse bekende musicals ten gehore brengen. De meeste van deze optredens vinden plaats op het Worldstage, een twee verdiepingen tellend theater waar u 270 graden omringt wordt door de muziek. Dit geeft de optredens een extra bijzondere lading. De optredens vinden zowel overdag als in de avond plaats en zijn alleen toegankelijk voor Zeetours en Cruisewinkel gasten die deze speciale musical cruise hebben geboekt.

Meet & Greets, cocktailparty en quiz
Naast de adembenemende optredens in het Worldstage theater zullen er ook een paar kleine, intieme concerten zijn in o.a. Billboard Onboard pianobar, Queens Lounge en op het Lido deck. Deze ruimtes zijn niet altijd afgesloten, maar u als gast van De Valk Cruises  ( i.s.m. Zeetours) en deelnemer van deze musical cruise heeft altijd toegang en voorrang op de overige gasten. Test uw kennis tijdens de musicalquiz in de Queens Lounge of wilt u graag op de foto met Stanley Burleson, Mariska van Kolck of de nog onbekende musicalster tijdens een meet & greet? Pak uw kans! Tijdens een van de eerste dagen aan boord is er daarnaast een welkomst optreden, een cocktailparty en u kunt ook zelf meezingen tijdens een ‘Sing Along’. Nog nooit maakte u de musicalsterren zo van dichtbij mee en geniet u samen met hen van de fantastische verzorging aan boord en de bijzondere natuur van Noorwegen.

Nieuw Statendam
Wie kiest voor een cruise met Holland America Line, kiest voor middelgrote schepen met ruime hutten, uitgebreide faciliteiten en een verfijnde keuken. De Nieuw Statendam is in december 2018 in de vaart genomen en biedt plaats aan ca. 2.650 gasten. Dit elegante schip heeft meerdere zwembaden, jacuzzi’s, diverse bars en lounges, een casino en een spa. Iedere avond geniet u van lekker eten in de diverse restaurants en van geweldig topamusement aan boord. Entertainment vindt u in de BB King Blues Club/Queens Lounge, theater Worldstage, Lincoln Center Stage en Billboard Onboard pianobar.

 

Contact

De Valk Cruises
Daniëlle Sijbrands

Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: danielle@devalkcruises.nl

De Valk Cruises is een handelsnaam van Sijbrands Reizen VOF en in samenwerking met Zeetours.

 

 

Contact

De Valk Cruises
Daniëlle Sijbrands

Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: danielle@devalkcruises.nl

De Valk Cruises is een handelsnaam van Sijbrands Reizen VOF en in samenwerking met Zeetours.