April 2019
Hanseatic Nature

De HANSEATIC nature staat voor verscheidenheid, comfort en persoonlijke ruimte.

Over het schip

De HANSEATIC nature is een klein expeditieschip uit 2019 en is gemaakt om cruises te maken in de poolgebieden. Daarnaast vaart het schip ook naar de Amazonerivier, de Chileense fjorden en de Azoren. De HANSEATIC inspiration is haar zusterschip. De HANSEATIC nature biedt haar passagiers vijfsterren service, onvergetelijke culinaire ervaringen en veel ruimte. Het schip is een Duits schip, wat inhoudt dat alle cruises worden begeleid in het Duits.

Culinair

De De HANSEATIC nature heeft drie restaurants aan boord om u culinair te laten genieten. Zo kunt u in het hoofdrestaurant op ieder moment van de dag genieten van een ontspannen sfeer bij het ontbijt, de lunch en het diner. De gerechten zijn geïnspireerd op de regio waar het schip zich op dat moment bevindt. Het Bistro restaurant biedt u de mogelijkheid in de openlucht te dineren. Hier verkrijgt u een veelzijdige maaltijd en een regelmatig wisselend menu. Het specialiteitenrestaurant neemt u mee op een culinaire ontdekkingstocht; verken prachtige Japanse creaties en de moderne en modieuze keuken van Peru. Ontdek hier ook de nieuwe culinaire hoogtepunten van de Noord-Amerikaanse oostkust.

Entertainment

Doe wat u wilt en wanneer u dit wilt aan boord van de HANSEATIC nature. Geniet van diverse faciliteiten ter ontspanning in de Spa. Hier kunt u onder andere genieten van professionele massages en cosmetische behandelingen of langs de kapper of pedicure. U kunt ook een bezoekje brengen aan de sauna. Wie graag fit wil blijven tijdens de cruise, kan sporten in de fitnessruimte. Houdt u van winkelen? Op dek 4 vindt u een selectie heren- en dameskleding, sieraden en geschenken. Het centrale HanseAtrium kan voor veel verschillende activiteiten worden gebruikt; de geavanceerde technologie maakt het geschikt voor presentaties en lezingen. ‘s Avonds wordt het HanseAtrium omgetoverd tot een sfeervolle bar waar u kunt terugkijken op uw ervaringen. Met de Ocean Academy kunt u zich verdiepen in de flora en fauna door middel van lezingen en zelfstudie. Ook kunt u de grote mediamuur en interactieve poster hiervoor gebruiken. Sluit uw dag af met een (alcoholisch) drankje in De Observation Lounge of het HanseAtrium.

Over de rederij

Een cruise van Hapag-Lloyd is niet zomaar een cruise, maar een beleving op zich. De rederij blinkt uit in bijzondere vaarroutes en biedt daarnaast een uitstekend excursieprogramma. Uw cruise krijgt hiermee een extra dimensie; Hapag-Lloyd Cruises laat u de wereld zien als geen ander.

 

Contact

De Valk Cruises
Daniëlle Sijbrands

Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: danielle@devalkcruises.nl

De Valk Cruises is een handelsnaam van Sijbrands Reizen VOF en in samenwerking met Zeetours.

 

Contact

De Valk Cruises
Daniëlle Sijbrands

Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: danielle@devalkcruises.nl

De Valk Cruises is een handelsnaam van Sijbrands Reizen VOF en in samenwerking met Zeetours.

 

Hulp Nodig?

Wij bellen je graag voor persoonlijk advies. Geef hieronder aan wanneer je teruggebeld wilt worden.

You have Successfully Subscribed!